dimarts, 26 d’octubre del 2010

La 2a Avellana Bike als mitjans de comunicació


Els mitjans de comunicació es fan ressò de la propera realització de la segona edició de l'Avellana Bike.

MITJANS AUDIOVISUALS

Ràdio Morell recomana navegar la seva web amb Mozilla Firefox.


El dia 13 d'octubre Ràdio Morell va publicar-ne una notícia a la seva pàgina web, alhora que va inserir-hi un bànner publicitari que es mostra de manera aleatòria juntament amb altres banners dels programes que ofereix l'emissora local.

Clica la imatge per accedir a la notícia


El dia 19 d'octubre es va començar a emetre per antena i també a través del servei d'streaming (ràdio on-line en directe) una falca publicitària sobre l'esdeveniment, la qual s'emet aleatòriament entre la programació.
Escolta o descarrega't la FALCA


El dia 4 de novembre dins el programa Electors, que s'emet tots els dijous a les 22 hores, Ràdio Morell va emetre en directe una entrevista sobre la realització de la 2a edició de l'AVELLANA BIKE - Open de Resistència BTT El Morell, tenint-hi com a convidats el president del Club Ciclista El Morell Ramon Ferré  i els membres de l'agrupació BTT Morell Josep Zubero i Josep Calbet, la qual va ser emesa a la segona part del programa i que es pot escoltar al web de Ràdio Morell.
Escolta i descarrega't el programa
ELECTORS del dia 04-11-2010

 

PREMSA ESCRITA


En l'edició del setmanari El Vallenc del divendres 22 d'octubre se'n va publicar una notícia a la secció d'esports on es fa difusió de l'esdeveniment (es troba a la pàgina 110).

Clica la imatge per agrandir-la


A l'edició d'El Vallenc del divendres 29 d'octubre es va publicar una altra notícia sobre l'esdeveniment (aquest contingut està pendent de publicació).


A l'edició d'El Vallenc del divendres 12 de novembre es va publicar una notícia sobre el resultat de la segona edició de l'Avellana Bike (és a la pàgina 90).

Clica la imatge per agrandir-la


Actualitzat per BTT MORELL: dimarts 23 de novembre de 2010 (23:30)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.