dimarts, 9 de novembre del 2010

FOTOS de la 2a Avellana Bike

Des d'aquí fem una crida a totes aquelles persones que han fet fotografíes de l'esdeveniment que ens ho facin saber a través d'un e-mail a btt_morell@hotmail.com i que participin compartint-les amb la resta de persones, ja que així podrem realitzar un recull del màxim nombre possible de fotografies de la cursa per tal d'ubicar-les en un sol espai i posar-les a disposició dels participants i de les persones interessades, moltes gràcies per la vostra col·laboració.



Aquí hi podreu trobar totes les fotos de la 2a edició de l'Avellana Bike, tant les que hem fet els membres de BTT MORELL com també totes les que ens han fet arribar terceres persones.

 

Ja podeu descarregar-vos les fotos de BTT MORELL de la 2a AVELLANA BIKE, tant les pròpies com les que han cedides per altres persones, aviat n'hi haurà més de disponibles ja que encara en falten moltes. Accediu als àlbums de fotos per visualitzar-les o descarregueu-vos les que us interessin clicant els enllaços de text amb lletra vermella:



(457 fotos compartides per Josep Calbet - BTT MORELL)



(39 fotos compartides per Albert Estivill - BTT MORELL)



(28 fotos compartides per Jordi Ribó - BTT MORELL / CC El Montmell)


(2 fotos compartides per Jordi Martorell - BTT MORELL)




- Àlbum PICASA (113 fotos cedides i compartides per Joan Enric Sabaté)

- 21 Fotos cedides per Jorge Gómez Péres - CC La Canonja (pendents de publicar)

- 21 Fotos cedides per David Sosa Pino - CC La Canonja (pendents de publicar)


 
Kufuuza es dedica a realitzar fotografíes d'esdeveniments esportius i les posa a la vostra disposició al seu lloc web. A la 2a Avellana Bike també hi van ser presents realitzant un ampli reportatge fotogràfic que ara posen a disposició dels equips i/o participants amb un total de 994 fotos, les quals es troben classificades per equips per tal de facilitar-ne la cerca, i que es poden adquirir a uns preus molt avantatjosos, les trobareu totes AQUÍ, per a qualsevol aclariment contacteu amb Kufuuza a través de correu electrònic info@kufuuza.com o bé al telèfon 636245291 (David Gironès).





Actualitzat per BTT MORELL: dimecres 24 de novembre de 2010 (12:51)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.