dimarts, 29 de març del 2011

Membres de BTT MORELL participaran a la XI Marató dels Monegros


Gràcies a la bona organització i a l'experiència viscuda amb èxit l'any passat a la 10a edició de la Marató dels Monegros, en la que van participar-hi per primera vegada un total de 9 membres del grup BTT Morell i del CC El Morell, enguany varis components del grup BTT Morell han decidit fer-hi acte de presència participant en aquesta 11a edició que tindrà lloc el proper 30 d'abril. Per motius diversos en aquesta edició només poden participar-hi tres representants de BTT Morell, l'Andreu i el Joan Maria que repetiran l'experiència i el Jordi I. que afrontarà el repte per primera vegada.

La prova del Marató dels Monegros d'enguany compta amb un total de 119 Km. de recorregut a diferència de l'edició anterior en que varen ser un total de 112,5 Km., aquests sis quilometres i mig aproximats de diferència juntament amb la modificació que s'ha fet del traçat del recorregut enduriran  encara més aquesta prova. En el decurs del traçat hi hauran distribuïts quatre avituallaments i un cinquè a l'arribada, a més es comptarà amb una zona d'exposició i demostracions així com actuacions musicals que ambientaran l'esdeveniment.

Paral·lelament enguany s'han organitzat dues experiències que complementen i amplien el ventall de possibilitats del desafiament del desert de Monegros, son la Mitja Marató dels Monegros amb 66 Km. de recorregut per aquelles persones que encara no es veuen prou capaces de realitzar el llarg recorregut de la Marató, i també la Monegros Full Moon 29er una pedalada nocturna on serà bàsica la utilització de llums frontals i que comptarà amb 36 Km. de recorregut, prova que està adreçada a les bicicletes de 29 polzades, encara que no de manera restrictiva, podent-hi participar també la resta de bicicletes.

Es pot consultar tota la informació de la prova així com inscriure's-hi a la pàgina web d'Orbea a diferència de les edicions anteriors que es feia a través de la pàgina d'Extreme Sport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.