dilluns, 2 de maig del 2011

Bons resultats dels membres de BTT Morell al XI Marató dels Monegros


Aquest passat dissabte 30 d'abril va tenir lloc la XI edició del Marató dels Monegros amb un nivell de participació sense precedents, més de 3000 bikers van desafiar el desert de Monegros, amb un circuit marcat per la seva duresa que comptava amb un recorregut de 119 Km i molta, molta molta pols durant gran part del recorregut de la prova.

El tret de sortida va tenir lloc a dos quarts de dues del migdia, i el primer classificat (dorsal 1461) va completar el recorregut amb tant sols 3h59'03", gairebé quatre hores que li suposen una velocitat mitja de pedaleig aproximada de 29,75 Km/h, els tres següents classificats van passar per la línia d'arribada junts i a tant sols un segon  de diferència del primer. El darrer biker que es va classificar (dorsal 126) va obtenir la posició 2297 i ho va fer amb un temps de 8h33'58", aproximadament 4 hores i mitja després del primer classificat, arribant a Sariñena sobre les deu le la nit.

Els tres representants de BTT Morell han obtingut uns molt bons resultats classificant-se tots ells dins de les primeres 850 posicions i amb uns temps que ronden les 5 hores i tres quarts. Competint el primer d'ells en la categoria MASTER 40 Masculí i els altres dos en la MASTER 30 Masculí. A continuació es poden veure els resultats que han obtingut.

RESULTATS BTT MORELL
POSICIÓ
DORSAL
BIKER
TEMPS
808
1167
MAÑÉ DOMINGO, ANDREU
05:42:38
835
1242
GRANELL GASULL, JOAN MARIA
05:44:49
836
1359
IBAÑEZ GUINOVART, JORDI
05:44:49

Els resultats de les classificacions generals es poden veure i descarregar tot seguit:
Classificacions XI MARATÓ MONEGROS clica AQUÍ
Classificacions I MITJA MARATÓ MONEGROS clica AQUÍ


L'al·licient més importnat de la prova és la satisfacció personal dels participants d'haver-la pogut completar sense incidents importants ni accidents, els nostres bikers no van ser menys, tant sols un d'ells, l'Andreu, va patit una punxada de roda i un trencament del cable del canvi, sort que la seva intuició previsora i la seva perícia com a mecànic van jugar molt a favor d'ell, qui li havia de dir que acabaria utilitzant el cable del canvi que portava de recanvi, casualitats de la vida. Tant sols algun tiró muscular els va causar petites molèsties que van superar sense problemes i sense haver de fer ús dels serveis d'assistència.


Un altre dels al·licients, i no menys important, és poder degustar tranquil·lament unes bones racions de fideuà i vedella rostida acompanyades d'unes cerveses ben fresquetes un cop finalitzat el recorregut, tot gaudint de les actuacions musicals que acompanyaven l'esdeveniment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.