dimarts, 18 de desembre del 2012

Dos ciclistes de BTT Morell van participar a la 7a Pedalada per la Marató de TV3 de Cabra del Camp

El passat diumenge 16 de desembre un parell de ciclistes van representar BTT Morell a la 7ena edició de la cursa Pedala per la Marató de TV3 – Memorial Xavi Tondo i Volpini que va tenir lloc a Cabra del Camp amb l’objectiu de recaptar fons per tal de fer una donació a favor de la Marató de TV3 i alhora passar un matí gaudint de la BTT.

El recorregut de la cursa va transcórrer pels termes municipals de Cabra del Camp, Figuerola del Camp, Barberà de la Conca i Montblanc, i va comptar amb dos circuits o recorreguts diferenciats; un de llarg, el vermell, amb una longitud de 39 Km. i un desnivell positiu acumulat de 959 m., i un de curt, el verd, amb 28 Km. de longitud i un desnivell positiu acumulat de 518 m.

Els dos ciclistes de BTT Morell en primer pla
El tret de sortida de la prova va tenir lloc a les 10 del mati amb un total de 413 participants dels quals 383 van ser homes (193 al circuit vermell i 190 circuit verd) dividits en tres categories per a cada circuit (de 15 a 29 anys, de 30 a 44, i de més de 44), 22 van ser dones (4 al circuit vermell i 18 al verd) en una única categoria per circuit, i 8 van ser infants (7 nens i 1 nena) en la categoria infantil que recorrien obligatòriament el circuit verd. Durant la cursa es van produir 8 baixes totes de participants masculins (6 al circuit vermell i 2 al verd), i en finalitzar van ser desqualificats 4 ciclistes també masculins tots del circuit vermell. Els dos ciclistes de BTT Morell, el Jordi i el David, van participar recorrent el circuit vermell en la categoria de 30 a 44 anys.

El primer classificat de la general masculina va ser Jordi Carnicé en la categoria de 30 a 44 anys, que va recórrer el circuit vermell en un temps de 1h46:51.13, i el primer classificat masculí del circuit verd va ser Ricard Martí en la categoria de 15 a 29 anys amb un temps de 1h:12:35.94, en la categoria femenina la primera classificada del circuit vermell va ser Inés Rodríguez Couso amb un temps de 2h21:33.65 i la primera en el circuit verd Maria Guasch Morgades amb un temps de 1h44:16.84. En la categoria infantil Andreu Toldrà Duran va ser el primer classificat amb un temps de 1h19:24.69, i la única nena participant, Anna Maria Ferrer Brillo, va acabar en tercera posició amb un temps de 1h44:11.92, a tant sols 24m47.23 del primer.

Els dos ciclistes de BTT Morell van classificar-se en les posicions 77 (Jordi) i 82 (David) de la seva categoria amb uns temps de 2h56:51.91 i de 2h59:18.34 respectivament, i en la general masculina van classificar-se en les posicions 121 i 128.

En acabar la cursa es va dur a terme un esmorzar per als participants, el lliurament dels trofeus i el sorteig d’una bicicleta per a tots els inscrits, ciclistes i col·laboradors.

La quantitat recaptada i que es va destinar a donar-la a la Fundació per la Marató de TV3 va ascendir a un total de 10.832,06 €.