divendres, 7 de desembre del 2012

Diverses sortides pel dia de la Constitució

Ahir, dia 6 de desembre es van dur a terme diferents sortides per part de varis ciclistes de BTT Morell, per una banda n’hi va haver quatre que van participar a la sortida de la pujada a Prades organitzada per l'A.E. L'Espardenya de Vilallonga del Camp i el C.C. Vilallonga, mentre que per una altra banda un altre ciclista va anar a fer una ruta per l'alta Conca de Barberà.
 
 
SORTIDA A PRADES

Quatre ciclistes de BTT Morell van decidir participar a la sortida que havia estat organitzada per l'Associació Esportiva l'Espardenya de Vilallonga del Camp, activitat que en principi estava adreçada a persones interessades en realitzar-la a peu, bé sigui corrent o caminant, però que en haver-hi un grup de persones interessades en realitzar-la en bicicleta de muntanya van tirar endavant aquesta iniciativa.
 
Foto de grup dels ciclistes que van arribar a Prades
Dels quatre ciclistes de BTT Morell dos no van completar la totalitat del recorregut degut a que per motius diversos no els era possible fer-ho ja que havien de tornar més aviat a casa per tenir altres compromisos, però tot i així van acompanyar a la resta del grup en bona part del seu recorregut fins la cruïlla de les antenes de La Mussara. Els dos ciclistes restants si que van completar tot el recorregut fins la vil·la vermella acompanyats per la resta del grup de ciclistes del C.C. Vilallonga.
 
Un cop a Prades tots els ciclistes participants es van fer una foto de germanor davant la font de Prades commemorativa de la sortida i de la fita assolida sense incidències. Acte seguit, juntament amb els que realitzaven la ruta a peu, van poder gaudir plegats d’un bon dinar.
 
 
SORTIDA PER LA CONCA DE BARBERA
 
Un altre ciclista de BTT Morell en companyia d'un altre ciclista provinent de Vilanova del Camí, a tocar d’Igualada, van realitzar una ruta per l'alta Conca de Barbera, concretament entre Santa Coloma de Queralt i Vallfogona de Riucorb.
 
La ruta es va iniciar a Santa Coloma de Queralt i va passar per les poblacions de Savallà del Comtat, Vallfogona de Riucorb, Segura i Conesa, entre aquestes dues últimes poblacions es van desviar del recorregut uns quants centenars de metres per poder visitar un paratge encantador en què s’hi troba la Font del Molí. La ruta realitzada va transcórrer majoritàriament per camins, exceptuant uns tres quilometres des de l’alçada d’Albió fins a Vallfogona.
 
En arribar de nou a Santa Coloma van anar a dinar al restaurant El Racó de Cal Ton per tal de poder reposar forces.

MANCA PUBLICAR FOTOS
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.