dissabte, 8 de desembre del 2012

Sortida nocturna a Bràfim

Ahir a la nit, a partir de dos quarts d’onze, un total de set ciclistes van prendre part en una sortida nocturna que es va dur a terme desprès de sopar, i que ens conduiria fins a la localitat de Bràfim, a l'Alt Camp.
 
Des del Morell van iniciar el recorregut cinc dels set participants, mentre els altres dos ho van fer des de la població dels Pallaresos, el lloc de trobada de tots plegats va ser a La Secuita.
 
El recorregut va transcórrer pel camí de La Granja dels Frares, el pont de l'AVE sobre el riu Francolí, Puigdelfí, Els Garidells, Vistabella, La Secuita, el camí del pantà del Gaià, el GR-172, Renau, Vilabella i finalment Bràfim. A la tornada es va fer una paradeta al bar El Sindicat de Vilabella per tal de fer uns refrigeris i alguna mossegada per tal de reposar forces.
 
A l'anada, mentre baixàvem a tot drap pel camí del pantà del Gaia abans agafar el GR-172 en direcció a Renau, un parell de ciclistes van tenir un ensurt en veure com davant seu i a pocs metres de distancia se’ls va travessar un senglar que creuava el camí també a tot drap, per sort tot plegat només va quedar en un ensurt.
 
La tornada va transcórrer gairebé pel mateix recorregut que l'anada, exceptuant el pas per Puigdelfí que abans d'arribar a la població ens vam desviar pel camí que baixa cap al riu Francolí paral·lel a la via de l'AVE. L’arribada al Morell tenia lloc al voltant de les tres de la matinada.
 
Durant tota la sortida es va gaudir d'una temperatura prou agradable per trobar-nos a començaments de desembre, només va disminuir la temperatura entre Vilabella i Bràfim degut a que entre aquestes dues poblacions bufava el vent, i també a la tornada ja que havia refrescat una miqueta, però que un cop fetes quatre pedalades ja es superava de seguit.

La distancia total recorreguda per als que van iniciar i finalitzar la sortida des del Morell va ser de 48 Km realitzats en un temps de 2:49 hores de pedaleig.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.