dijous, 26 de maig del 2011

Sortida extraordinària a la vil·la de Prades

Ahir, dimecres 25 de maig, 6 bikers de BTT Morell (l'Albert, l'Andreu, el Joan Maria, el Jordi R., el Josep i el Roger) van fer una sortida extraordinària fins a la vil·la de Prades (Baix Camp), es tracta d'una sortida de llarg recorregut enmarcada dins de les sortides que es venen realitzant últimament per tal de preparar-se per a la ruta Raids al Vent que duran a terme nou ciclistes del dia 9 al 12 de juny.

El recorregut de la ruta realitzada va ser el següent:
El Morell, La Selva del Camp, L'Albiol, cruïlla de La Mussara a Mont-ral (un tram per la Ctra. de Vilaplana), Els Motllats, Prades. La tornada es va realitzar en la major part del seu recorregut per carretera, passant per Capafonts, Mont-ral, Alcover, camí d'El Rourell, camí de La Granja dels Frares a El Morell, recorrent un total de 77,5 Km. en tant sols 4:17 hores de pedaleig.

Un cop arribats a Prades els ciclistes van poder gaudir d'un bon esmorzar al bar-restaurant La Botiga a la plaça de la vil·la roja.

La jornada va ser assolellada des de bon matí, el sol va dixar emprempta a les parts visibles dels cossos dels ciclistes, a més no es va patir cap mena d'incident durant la ruta, desenvolupant-se en tot moment amb plena normalitat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.