dissabte, 30 de juliol del 2011

Resultats de la 2a Avellana Bike Kids


Aquest matí a partir de dos quarts d’onze ha tingut lloc la segona edició de l'Avellana Bike Kids, cursa de BTT per a infants de 5 a 14 anys nascuts entre els anys 1997 i 2006 ambdós inclosos, la prova era organitzada per l’Escola de Ciclisme del Club Ciclista El Morell (CCEM) amb la col·laboració de BTT Morell, i es trobava emmarcada dins els actes de la Festa Major d’Estiu.

En aquesta segona edició hi participaren infants pertanyents a les categories Infantils (1997-1998), Alevins (1999-2000), Principiants (2001-2002), Benjamins (2003-2004), i Pre-Benjamins (2005-2006), tant federats com no federats.

La cursa va gaudir d’una molt bona assistència tant de públic com de participants, comptant amb un total de mes de 40 infants inscrits entre totes les categories.

En finalitzar la prova es van atorgar premis a tots els guanyadors classificats en les tres primeres posicions per a cadascuna de les categories previstes i també per a les fèmines. A més tots els participants varen rebre un obsequi del CCEM i un refrigeri pel sol fet de participar.

El circuit que es trobava ubicar al parc de l’estació de ferrocarril era totalment planer, amb un nivell de dificultat considerat com a fàcil i es va adaptar totalment per a les diferents categories i edats dels infants.

L’organització (CCEM i BTT Morell) volen agrair la participació de tots aquells infants, nenes i nens, que han participat en aquesta segona edició i els encoratja a tornar-ho a fer a la propera edició que tindrà lloc el proper any.


MANCA PUBLICAR FOTOS


ENTRADES RELACIONADES
24-07-2011 Crònica. 2a Avellana Bike Kids BTT
Facebook Event. AVELLANA BIKE KIDS - 2a Edicio
30-07-2011 Crònica. Resultats de la 2a Avellana Bike Kids (ara et trobes en aquesta entrada)

6 comentaris:

  1. Lamentablement estic acollonida i realment sorpresa en veure aquesta noticia amb aquest blog, una tal penya anomenada BTT Morell es posa el títol, ajudant de l’organització de l’avellana Bike Kids, increïble !!!! quin morro !!!.M’agradaria aclarir per ha tots els navegadors aquest punt, la cursa de l’avellana Bike Kids, tant la primera edició, efectuada fa 3 anys, dins d’una jornada de la fira multisectorial, com la oficialment primera i segona avellana Kids, va ser organitzada exclusivament per el club ciclista morell i la responsable de l’escola de ciclisme, amb l’ajut d’algun pare que ens va donar suport a l’organització, pares que evidentment corrien els seus fills, fills inscrits a l’escola de ciclisme de BTT El Morell, que no te res a veure amb tota aquesta gent que s’anomena btt Morell.
    Crec que realment es vergonyós que damunt que en cap d’aquests anys hagin vingut a donar un cop de mà ni tan sols hagin tingut algun tipus d’interès per cap activitat que organitza l’escola de ciclisme per els nens de les nostres contrades, ara vagin publicant aquestes mentires.
    Tan sols m’agradaria aclarir de nou per si cap ciclista o navegador pogués tenir algun dubte, vull remarcar de nou que en cap moment l’avellana Bike Kids va rebre la col•laboració de cap membre d’aquest grup.

    Aquesta va ser organitzada única i exclusivament per el club ciclista Morell i l’ajut d’algun pare.

    No per cap mena de BTT Morell, que encara ara com a soci del Club Ciclista Morell des de fa mes de trenta anys, no se qui son ?????

    ResponElimina
  2. Bon dia....

    I jo diría mes......molt ben organitzada, pero no el mateix dia de la cursa, sinó també, i aquí la companya anónima tindría que fer una cura d´humilitat, amb la propaganda que des d´aquest blog i des d´altes medis es va fer "col.laborar " per a que hi hagués força afluència de nens i nenes......
    De vegades la gent no veïem el bosc perqué ens el tapa els arbres.....
    tot de bon rotllo, sempre eh!!
    Apa salut i pedals!!!

    Roger. Membre del BTT Morell I soci del CCEM.

    ResponElimina
  3. ACLARACIONS DE BTT MORELL (1a Part)
    (per motius de l'extensió del nostre comentari de resposta l’hem hagut de dividir en 3 parts)

    Sra. Anónima (entenem que, o no t’ha interessat desvetllar la teva identitat públicament o bé que simplement no disposes d’un compte a Google o Blogger per acreditar-la, però això tant se val), el que si que has deixat clar de cara als lectors es que ets una dona, permete’ns que ens adrecem a tu com a companya, des del punt de vista ciclista s’entén.

    Companya, tot i que alguns de nosaltres varem coincidir amb tu a la reunió del Club Ciclista El Morell (CCEM) que es va celebrar el passat dijous 15 de setembre, en la que es van tractar altres temes que ara no venen al cas, tu mateixa ens vas desvetllar que havies estat tu la persona que havia fet el comentari de més amunt, cosa que és d’agrair, tot i que en les paraules del teu comentari ja deixes entreveure qui hi ha darrera, no obstant això preservarem en tot moment la teva identitat, i intentarem donar una resposta adequada a les teves inquietuds, ja que no ens hem de d’amagar de res ni de ningú, i ens agrada dir les coses clares i pel seu nom. Anirem per parts:

    1. Primer de tot voldríem que et quedes clar que BTT Morell no som una penya, encara que tu ho puguis interpretar així, nosaltres mai hem utilitzat aquesta paraula per descriure qui som. Per a qui li pugui interessar pot clicar a la pestanya “QUI SOM ?” que hi ha mes amunt a la capçalera d’aquesta pagina, on hi trobarà una descripció de qui som BTT Morell, si tu a hores d’ara encara no ho has fet no estaria de més que hi donessis una ullada per sortir de dubtes.

    2. No entenem que et pot provocar l’acolloniment al que fas referència ni tanta sorpresa, però l’article d’aquesta entrada ja fa un mes i mig que esta publicat en aquest portal, i els que estem sorpresos som nosaltres en veure que segons tu encara no ho havies vist abans, permete’ns que ho posem en dubte però estem convençuts que ja n’estaves al corrent del seu contingut, però evidentment no podem donar per fet que en tinguessis coneixement ja que ningú esta obligat a llegir els articles que publiquem, per tant en cas de que no hagi estat tal com sospitem, creiem que tampoc es un motiu de pes pel qual hagis d’intentar desacreditar-nos.

    ResponElimina
  4. ACLARACIONS DE BTT MORELL (2a Part)
    (per motius de l’extensió del nostre comentari de resposta l’hem hagut de dividir en 3 parts)

    3. Nosaltres no ens posem títols de cap mena, per a ostentar títols ja hi ha la noblesa.

    Però en quant et refereixes a nosaltres com “ajudants de l’organització de l’Avellana Bike Kids” i afegeixes expressions tals com “increïble !!!”, “quin morro !!!” o “crec que realment es vergonyós...”, realment no entenem a que venen al cas, ja que nosaltres en cap ocasió ens hem atribuït l’organització de cap esdeveniment que hagi organitzat el CCEM, sempre hem deixat ben clar quins han estat els esdeveniments organitzats pel CCEM fent referència a l’entitat en tot moment (pots llegir-ho en tots els articles i esdeveniments que hem publicat al respecte), en tot cas el que si que hem afirmat és que hi hem col•laborat, cosa que realment ha estat així.

    I si companya, podem dir alt i clar que si, que alguns membres de BTT Morell hem col•laborat a la 2a edició de l’Avellana Bike Kids, alguns van ser-hi presents el mateix dia de la cursa col•laborant en el bon desenvolupament de la mateixa, fins i tot potser inclús van col•laborar en l’organització de l’esdeveniment ja que hi participaven els seus fills (a no ser que ara voluntàriament alguns d’aquests ja no vulguin ser considerats com a companys i membres de BTT Morell), i a més d’altres també hi hem col•laborat fent-ne difusió i publicitat a petició del president el CCEM, encara que et pugui sorprendre i potser per desconeixement teu, però ho hem fet mitjançant articles publicats en aquest mateix portal, esdeveniments i difusió a traves de la xarxa social Facebook i donant-ho a conèixer a algun mitja de comunicació d’abast comarcal per tal que en fessin ressò mediàtic, o potser et sembla poc? ...i encara que potser a tu no t’ho pugui semblar, això també és una forma de col•laboració la qual comporta un esforç i una dedicació que sovint no son ni reconeguts ni agraïts. Permete’ns dubtar novament del teu desconeixement.

    Encara podem afegir-hi que des del moment que el CCEM i la seva Escola de Ciclisme decideixen incloure el nostre logotip en el seu cartell demostra de que realment admeten que nosaltres col•laborem en l’esdeveniment, així que no entenem el motiu de les teves contradiccions.

    Referent a les edicions anteriors ens consta que alguns membres de BTT Morell també hi van col•laborar en el seu dia, tant a la 1a edició de l’Avellana Bike Kids que es va dur a terme l’any passat, com a l’Open BTT Infantil que va ser la cursa que la va precedir sent-ne la seva precursora, ens agradaria recordar-te que aquesta última es va dur a terme el 16 de maig de l’any 2009, i d’això no fa pas tres anys com tu dius si no que encara no fa ni dos anys i mig, és curiós que no ho recordis.

    4. L’Escola de Ciclisme, que creiem que és una eina útil i que es positiu que en el seu dia es vagi tenir la iniciativa de crear-la per a fomentar l’esport de base en el ciclisme local, la qual va ser creada a traves del CCEM on s’hi troba integrada, però no pas per BTT Morell, no vulguem confondre l’opinió publica amb jocs de paraules i dient coses que no son certes.

    Evidentment que l’Escola de Ciclisme no te res a veure amb BTT Morell, excepte en el fet que hi hem col•laborat almenys en l’Avellana Bike Kids (tal com ja hem dit abans), i volem afegir-hi que si en alguna altra ocasió podeu necessitar la nostra col•laboració no dubteu ens fer-nos-ho saber, i dins de les nostres possibilitats farem el que estigui al nostre abast per donar-vos un cop de ma.

    ResponElimina
  5. ACLARACIONS DE BTT MORELL (3a Part i última)
    (per motius de l’extensió del nostre comentari de resposta l’hem hagut de dividir en 3 parts)

    5. I en quant al final del teu escrit on afirmes novament que no saps qui som la gent de BTT Morell, tornant a fer referència al teu hipotètic desconeixement de qui som, hem de dir-te que en aquest cas som nosaltres els que hem quedat sorpresos per les teves paraules que nomes pretenen desacreditar-nos en tot moment ...companya, no fotem, ho saps prou be qui som, ja que la majoria dels integrants de BTT Morell som fills del poble o be ja portem molts anys vivint-hi, i aquí ens coneixem quasi be tots, ...pots intentar enganyar els que no ens coneixen, però entre nosaltres això no cola !!!

    6. Ens alegra molt saber que tu siguis membre del CCEM des de fa tants anys, d’altres ho som des de fa mes poquets, però no per això som menys membres que tu. El que t’ha de quedar clar es que una cosa es pertànyer al CCEM, el qual disposa de dues seccions (una de carretera i una de BTT), i l’altra es que fora del CCEM també hi ha més vida ciclista al nostre poble, com per exemple BTT Morell, alguns membres del qual alhora també ho som del CCEM i en canvi d’altres no ho son, cadascú es lliure d’escollir on vol pertànyer, però a mes del CCEM i de BTT Morell al nostre poble hi ha moltíssima més gent que és aficionada al ciclisme i que el practica, sense que necessariament s’hagin de sentir identificats amb els uns o amb els altres.

    7. Creiem que les critiques son bones i que en ocasions poden ajudar a esclarir certs dubtes que la gent es pugui plantejar, per això et volem agrair que hagis donat peu a esclarir tot lo que aquí s’ha exposat.

    Però també volem deixar-te clar que una cosa es fer una critica, i que sempre l’acceptarem i si cal li donarem una resposta argumentant el que faci falta en defensa dels nostres interessos, i una altra cosa ben diferent es fer demagògia fent afirmacions que no s’ajusten a la realitat, de vegades fruit de comentaris i opinions d’altra gent que només saben parlar a les esquenes dels demés creant mals ambients, en aquests casos sempre farem el possible per esclarir els dubtes que es puguin crear vers l’opinió publica i que puguin afectar directament a BTT Morell.

    Per nosaltres hagués estat molt mes fàcil i còmode tirar pel dret i esborrar el teu comentari, eliminant-ne tot el rastre, però creiem que no seria ni ètic ni correcte actuar d’aquesta manera, ja que creiem que tothom es lliure d’expressar la seva opinió sobre les coses i de poder dir-hi la seva en qualsevol dels articles publicats en aquest portal, excepte en els casos que els comentaris que es puguin fer no tinguin res a veure amb la temàtica de l’article publicat o puguin ofendre a tercers.


    Finalment esperem que no t’hagis sentit molesta per cap de les explicacions que aquí hem donat, no t’ho has de prendre com res personal, només hem volgut aclarir els dubtes que es pugui plantejar l’opinió publica, i esperem que alhora haguem pogut aclarir els que tu poguessis tenir, has d’entendre que hem dit justament el que havíem de dir, ni mes ni menys

    Companya, salut i pedals !!! ...i de bon rotllo !!!

    ResponElimina
  6. Jo com el Roger, també soc membre de BTT Morell i alhora del CCEM, i vull confirmar que estic totalment d'acord amb el contingut de la noticia d’aquesta entrada i dels comentaris d’aclaració que ha fet BTT Morell i el company Roger.

    A més vull afegir que la resposta donada per BTT Morell s’ha fet de manera consensuada entre els membres que han assistit últimament a les reunions convocades per BTT Morell.

    Salut i pedals !!! ...i sempre de bon rotllo !!!

    Pep

    ResponElimina

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.