dimarts, 17 de gener del 2012

Segona sortida de l'any; una ruta pel Tarragonès, passant pel Pont del Diable i l'ermita del Llorito

La segona sortida de l’any que es va portar a terme el passat diumenge va estar força concorreguda, fins i tot més que la primera que havia tingut lloc el diumenge anterior que per raons d’horaris es va haver de diversificar en dos grups que van realitzar dues sortides diferents, una de més llarga per anar fins a Riudecanyes a la Festa de l’Oli i una altra més curta fins a Alcover. 

A la sortida d’aquest darrer diumenge, que va tenir inici a dos quarts de nou, hi van participar vuit ciclistes que van realitzar una ruta per diversos indrets del Tarragonès, passant per lloc emblemàtics com son el Pont del Diable i l’ermita del Llorito, ambdós indrets dins al terme municipal de Tarragona, entre d’altres, i que va transcórrer per diversos camins i corriols, i excepcionalment per algun tram d’asfalt, dels municipis d’El Morell, Perafort, Tarragona, Els Pallaresos, La Secuita i Els Garidells, recorrent una distància total de 43 Km.


Es tractava d’una ruta bastant trencacames, amb continues pujades i baixades que fan que sigui una ruta relativament ràpida però alhora feixuga, ja que es realitzen un seguit d’esforços amb petits espais de recuperació entre mig, a mes de comptar amb bastants trams tècnics.

L’esmorzar va tenir lloc al Bar Nou d’Els Pallaresos quan es portava recorreguda una mica més de la meitat del total de la ruta.


La climatologia va ser molt agradable durant tot el recorregut de la ruta i, llevat de la fresqueta que es podia respirar a primera hora del dia, la calor va predominar durant tot el matí amb un sol força esplèndid.






ENTRADES RELACIONADES
17-01-2012 Crònica. Segona sortida de l'any; una ruta pel Tarragonès, passant pel Pont del Diable i l'ermita del Llorito (ara et trobes en aquesta entrada)
20-01-2012  Notícia. (El Vallenc 20-01-2012) "Segona sortida de l'any: una ruta pel Tarragonès, passant pel Pont del Diable i l'ermita del Llorito"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.