dilluns, 29 d’octubre del 2012

Sortida d'El Morell a Sant Carles de la Ràpita

Ahir diumenge va tenir lloc una sortida betetera extraordinària des del Morell fins a Sant Carles de la Ràpita, la qual havia estat organitzada pel Club Ciclista El Morell, i en la que hi van prendre part un total d'onze ciclistes de BTT Morell i del CCEM a més d'un acompanyant que seguia de ben a prop els ciclistes per carretera, oferint-los el servei d’assistència tècnica amb una furgoneta en la que s'hi transportaven diversos accessoris i recanvis per tal de donar-los una resposta ràpida en cas d’averia d’alguna de les bicicletes dels participant.
 
Brindis durant el dinar de germanor
La ruta va transcórrer per camins tot seguint la línia de costa en la seva major part del recorregut. Arribats a l'Ametlla de Mar els participants van fer padara i fonda per tal d'esmorzar i reposar les seves forces. El vent i el fred van fer acte de presència durant el decurs de la ruta, la qual va finalitzar de manera satisfactòria i sense que es produís cap mena d'incident després d'haver recorregut una distància total de 120 Km.

Els ciclistes, un cop arribats a la seva destinació, van reunir-se amb les seves famílies, les quals s’hi van desplaçar en autocar per tal de poder-los acompanyar i poder assistir plegats al dinar de germanor que va tenir lloc en un restaurant de Sant Carles de la Ràpita. En acabar el dinar, ciclistes i acompanyants van tornar amb autocar cap al Morell. La jornada va finalitzar de manera exitosa, i es va desenvolupar amb total normalitat.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.