dilluns, 3 de gener del 2011

La primera sortida del 2011: fins a Mont-roig del Camp

Ahir, dia 2 de gener, sis membres del grup BTT Morell, ja recuperats de la festa de cap d'any, vàrem realitzar la primera sortida betetera de l'any, va ser una sortideta molt planera en la que, tal com diu l'Andreu, només vam gastar els pinyons més petits de la pinyonera, però va ser una sortida prou llarga, en total entre l'anada i la tornada ens van sortir 71 Km, l'entrenament ideal per poder agafar fons, a més el dia va acompanyar molt i la temperatura era força agradable per a l'època de l'any en la què ens trobem.

La Ruta que vam fer és la següent: El Morell - Reus - Riudoms - Montbrió del Camp - Mont-roig del Camp. A la tornada vam passar per les mateixes poblacions, però variant l'itinerari entre Mont-roig del Camp i Riudoms, i entre Reus i El Morell.

Quan vam ser a Mont-roig del Camp vam anar a esmorzar en un bar del qual no en recordo el nom, però val a dir, com a punt a favor, que els entrepans que ens hi vam menjar no eren pas petits, i que la relació qualitat preu és força bona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.