dijous, 19 d’abril del 2012

Avui és el Dia Mundial de la Bicicleta

Avui, com cada 19 d'abril, es celebra el Dia Mundial de la Bicicleta amb l'objectiu de promocionar l'ús d'aquest mitjà de transport i alhora fer valdre els drets dels ciclistes amb la cosncienciació de la població.

Avui en dia els vehicles a motor circulen per les ciutats i les carreteres de tot el món, fins al punt de congestionar-les en determinades ocasions, cal dir que hi ha ciutats que son un caos a nivell de circulació d'automòbils.

La bicicleta es presenta com un mitjà alternatiu, ecològic, econòmic i saludable, lús de la bicicleta és beneficiós per a les persones de totes les edats, i a més és respectuosa amb el medi ambient, i les despeses que puguin generar el seu manteniment queden molt lluny de les que genera qualsevol vehicle a motor.

Amb la bicicleta les persones es poden moure tant per les ciutats com per el camp, avui dia no hi ha límits, els diferents models fan possible que es pugui anar en bicicleta practicament per tots els tipus de terrenys transitables.


Durant l'any hi ha tres dates en els quals es fomenta lús de la bicicleta, el Dia Mundial de la Bicicleta (19 d'abril), el Dia Mundial del Medi Ambient (5 de juny) en el qual les Nacions Unides estimulen la conscienciació sobre el medi ambient amb lús d'aquest mitjà de transport ecològic, i finalmet el Dia Mundial Sense Automòbils (21 de setembre) diada durant la qual també es promou l'ús de la bicicleta com a vehicle alternatiu.

La bicicleta és el vehicle del futur, i n'hem de ser conscients en el present i cal utilitzar-la.


AVUI I SEMPRE UTILITZEM LA BICICLETA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.