diumenge, 13 de gener del 2013

Sortida a Mont-roig del Camp: l'alternativa a la Festa de l'Oli de Riudecanyes, que va ser avortada pel fort vent

El grup de ciclistes participants a la sortida
La sortida d’avui inicialment estava programada per anar fins a Riudecanyes per a poder esmorzar a la Festa de l’Oli Nou que tenia lloc avui en aquesta població, però degut al fort vent que bufava, sobretot a partir de Reus i cada cop amb més intensitat i amb més fred conforme ens desplaçàvem cap al sud, durant el trajecte s'ha decidit de no anar-hi ja que podia resultar una mica incòmode coure les viandes al carrer amb tanta ventolera, i com alternativa s'ha optat per anar a Mont-roig del Camp i esmorzar amb més tranquil·litat i comfort en algun bar del poble.

Els nou ciclistes que han participat d’aquesta sortida, un cop entaulats, casualment i de manera curiosa i poc habitual, per no dir gens, per a esmorzar tots han triat el mateix plat, ou ferrat amb llangonissa i fesols, amb alls fregits i olives d’acompanyament, per beure vi negre i gasosa, i en acabar cafès o tallats i finalment xarrups d’oruxo d’herbes o patxaran.

Un cop acabat l’esmorzar tocava la tornada, ara tocava anar acompanyats d'aigua, a més del vent una pluja no massa intensa però constant ens ha acompanyat pel camí fins ben arribats a Montbrió del Camp, a partir d’aquí el vent ha seguit bufant amb més o menys intensitat durant la resta del trajecte però ja no ha plogut més, amb tot la temperatura havia baixat i la sensació de fred havia augmentat notablement.

Un cop arribats al Morell, i després d’haver recorregut un total de 63,5 Km. alguns hem aprofitat per anar a fer unes cervesetes al bar del Centre Socio Cultural abans d’anar a dinar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquí pots opinar sobre aquest article, deixa'ns el teu comentari.